Användningsvillkor blogg

 

MakeCleans hemsida och dess blogginlägg finns till för alla besökare och ska fungera som en mötesplats för allmänheten som skall kunna disskutera och ge synpunkter om allt inom städning och städbranschen. Hela materialet på vår webbplats är fritt att läsa för alla besökare och du behöver inte vara medlem för att läsa senaste inlägg som givetvis handlar om städning i Göteborg.

Det är gratis att delta i diskussioner om städning i Göteborg eller kommentera artiklar. Det fritt fram att göra detta!

Upphovsrätt

Innehållet på MakeCleans hemsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Materialet får inte användas i konkurrerande syfte, får heller ej kopieras, ändras, vidareförmedlas, publiceras eller licensieras.

Personuppgiftslagen

De uppgifter och inlägg du anger när du besöker oss lagras i MakeCleans hemsida tillsammans med den information du laddar upp och skriver in. Vi lagrar också statistik och trafikinformation som uppkommer när du använder vår webbplats.

Kontakta besökare

Det är inte tillåtet att använda MakeCleans webbplats för att kontakta våra användare i syfte att marknadsföra produkter och städ tjänster. MakeClean säljer heller inte kontaktinformationen till tredje part.

Länka

Du är välkommen att länka till vår webbplats så länge detta inte stör syftet med webbplatsen. Företag och privatpersoner får inte utnyttja MakeCleans varumärke eller webbplats i eget vinstsyfte.

Regler för blogginlägg och kommentarer

Innehållet i MakeCleans blogg och kommentarer till artiklar och annat innehåll skapas av webbplatsens användare. Det är skribent eller debattör och inte MakeClean som ansvarar för blogginläggets innehåll.

Det är varje besökares ansvar att analysera och kritiskt granska innehållet. MakeClean tar inte ansvar för agerande baserat på innehåll som publicerats på vår webbplats.

MakeClean har rätten att publicera hela eller delar av kommentarer och diskussioner i sin blogg i syfte att marknadsföra hemsidan.

MakeClean har rätten att ta bort inlägg i bloggen och kommentarer som är opassande eller som inte följer Sveriges lagar.

Exempel på innehåll som raderas:

 • Påhopp och/eller smutskastning av besökare/användare, personer eller företag.
 • Kommersiella budskap
 • Icke relevant information som inte rör forumet och webbplatsens huvudområde
 • Stötande kommentarer
 • Uppmaningar till brott
 • Hets mot folkgrupp
 • Innehåll som strider mot personuppgiftslagen
 • Innehåll som strider mot upphovsrättslagen (citera gärna men ange källa)
 • Innehåll som anses vara falsk i syfte att bedra andra besökareAlla besökare har möjlighet att anmäla inlägg och vi på MakeClean tar givetvis ställning till om inlägget bör tas bort eller inte. Anonym
 • Det är möjligt att vara anonym för andra användare i MakeCleans blogg inlägg, även om vi hellre ser att man står för det man säger och berättar vem man är.
 • MakeCleans syfte är att öka kunskapen om städbranschen och dess städtjänster där allmänheten kan fritt ge synpunkter och kommentarer.
 • MakeClean har rätten att radera inlägg om besökare som vid upprepade tillfällen missköter sig.