Välkommen till MakeClean!

MakeClean är en städfirma med kunder i Göteborg. Som städleverantör erbjuder vi städtjänster till både privatkunder och företagskunder. Vi växer och är alltid intresserade av nya duktiga medarbetare. Just nu söker vi personal som vill jobba med hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Att städa hemma hos våra kunder innebär ett stort ansvar och därför sätter vi ett extra stort värde på att leverera just trygghet och säkerhet.

Våra ledord är god service, trygghet och noggrannhet. Eftersom du är ansiktet utåt för vårt företag, är det mycket viktigt att du delar våra värderingar. Vi söker just dig som är serviceinriktad och har känsla för städning. Dina arbetsuppgifter består i att besöka våra kunders hem på dagtid och i första hand hjälpa dem med hushållsnära tjänster i hemmet.

Vi erbjuder dig avtalsenlig lön, reseersättning, ansvarsförsäkring, friskvårdsbidrag, premiepension, tid att utföra arbetet ordentligt och möjlighet till vidareutveckling. Utöver detta erbjuder vi även undervisning i svenska språket två gånger i veckan.

Våra förväntningar på dig är att du är självgående, punktlig, flexibel, noggrann och har ett stort engagemang för städning. Du är duktig inom språk och kommunikation och inte förekommer i polisens belastningsregister. Du ska visa våra kunder hänsyn och respekt och kunna ta initiativ. Har du körkort och tidigare städerfarenhet är meriterande men inget krav.

Under rekryteringsprocessen undersöker vi ansvarskänsla, kompetens, bakgrund och du genomgår obligatoriskt intern introduktionsutbildning!

Skicka in din ansökan till jobb@makeclean.se så hör vi av oss när vi har en tjänst som passar dig.a